APK Keuren – Adrie van Burgh

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen.

Als uw voertuig APK-gekeurd moet worden, dan gaat u naar een door de RDW erkend APK-bedrijf. Adrie van Burgh is een erkend APK-bedrijf. Hier leest u wat u moet doen.

  • U maakt een afspraak bij Adrie van Burgh
    1. De APK-keurmeester? keurt uw auto.
    2. Na de keuring ontvangt u altijd een APK-keuringsrapport (ook bij een afkeuring)
    3. De APK is een momentopname en geeft geen garantie dat uw voertuig de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden en dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen. Regelmatige controle en onderhoud van uw voertuig blijven dus belangrijk. Adrie van Burgh geeft u vakkundig en vrijblijvend extra advies naar aanleiding van de APK-keuring.

Alle ins-en outs van de APK-keuring.


Wanneer en hoe vaak APK keuren

Als u een voertuig in uw bezit heeft, is het belangrijk om te weten ?f en wanneer deze APK goedgekeurd moet zijn. Als uw voertuig APK-plichtig is, dan mag u niet rijden zonder geldige APK. Doet u dat wel, dan krijgt u daarvoor een boete van de RDW of de politie. Als u een ongeluk krijgt met een niet goedgekeurd voertuig, dan keert uw verzekeringsmaatschappij mogelijk geen geld uit. Het is dus van groot belang om te weten wanneer uw voertuig APK- gekeurd moet zijn. Meer informatie over APK keuren…