Over ons – Adrie van Burgh

Adrie van Burgh is sinds 1982 samen met zijn vrouw Janneke niet alleen werkzaam in zijn eigen bedrijf maar woont er ook ‘boven de zaak’. Bij binnenkomst in dit familiebedrijf word je waarschijnlijk welkom geheten door 1 van de katten. Een ongedwongen sfeer waarin? veel mogelijk is.


Zeeuws familiebedrijf aan de rand van Tholen. Wie boodschappen doet bij AH, de Aldi of Vershof in Tholen kent dit garagebedrijf. Pal aan het winkelcentrum grenst namelijk de achterzijde van dit veelzijdige autobedrijf? met de zeer betaalbare carwash.? Met 3300 vierkante meter is er op het terrein volop plaats voor een werkplaats en gekeurde 2e hands auto’s in verschillende prijsklassen.


Wil je je auto verkopen? Toe aan een APK keuring?? Op zoek naar een betaalbare occasion? Een nieuw model auto? Een deuk opgelopen? Geen zin om zelf op zaterdag je auto te wassen? Loop binnen bij Adrie van Burgh en met Zeeuwse nuchterheid worden je vragen en problemen opgelost.


Janneke van Burgh verzorgt de administratie, staat de klanten te woord, maakt afspraken en zorgt er voor dat de snoeppot gevuld is.